De burgers in ons land verdienen het om de vrijheid te hebben te mogen kiezen op wie ze willen kiezen, toch? De mensen moeten de kans krijgen om op meer mensen te stemmen dan alleen binnen hun provincie. Ik denk dat daarom een federale kieskring ons als burgers meer de vrijheid zal geven te stemmen op mensen wie we willen of dat nu in het noorden of in het zuiden van het land is! Er zijn al verschillende voorstellen rond ingediend, maar ik denk dat het belangrijk is dat zeker 1/3 van we zetels,in het federaal parlement, gekozen kunnen worden over heel het land! We zorgen er ook voor dat de cohesie over heel het land wordt versterkt!


 

Wijzig deze stelling

Wil je deze stelling wijzigen, uitbreiden of verwijderen? Doe gerust! We bespreken alle aanpassingen op 4 tem 6 augustus in Brussel tijdens ons zomercongres.

Voer een Federale kieskring in (Karim Bencherif)