Cannabis wordt door verschillende mensen in de samenleving bekeken als een gevaarlijke drug, terwijl het juist minder gevaarlijk is als bijvoorbeeld alcohol en heeft het zelf genezende krachten voor sommige zieketen of kwaaltjes. Toch blijft cannabis in ons land in de illegale sfeer hangen. Verschillende landen wereldwijd hebben intussen cannabis legaal gemaakt en ook was het voor WO I in verschillen landen legaal te verkrijgen. Tijd om deze verkoop te legaliseren en te controleren. Overheidsinkomsten uit de verkoop kunnen gebruikt worden in het sensibiliseren over het gebruik e.d.


 

Wijzig deze stelling

Wil je deze stelling wijzigen, uitbreiden of verwijderen? Doe gerust! We bespreken alle aanpassingen op 4 tem 6 augustus in Brussel tijdens ons zomercongres.

Legaliseer cannabis (Steven De Prins)